Menu

Annette Elvira S. P.

Kreativitet og utfordringer er det beste jeg vet!

Når minnet svikter blar jeg alltid i bildene mine og etteropplever alle fine minner igjen. Det er dem jeg vil at dere skal kunne se tilbake på.

Mitt mål er å fange det du vil skal være på bildet, men også at vi skal ha en koselig fotografering.

Følg meg også på

Selvlært

Fotograf Annette Elvira

Når minnet svikter blar jeg alltid i bildene mine og etteropplever alle fine minner igjen. Det er dem jeg vil at dere skal kunne se tilbake på. Mitt mål er å fange det du vil skal være på bildet, men også at vi skal ha en koselig fotografering.

Alt fra arrangementer, photoshoots, bedriftsbilder, konserter, bryllup, konfirmasjoner osv.

Jeg fotografer i grunn det aller meste. I tillegg til dette som står skrevet over kan jeg også tilby fotografering av interiør, barn og babyer. Er det noe annet du kunne trengt en fotograf til og usikker på om det er noe jeg fotograferer? Ta i så fall gjerne kontakt og spør, jeg er åpen for det meste.

Litt om meg.

Jeg heter Annette Elvira Sandberg Pettersen. Jeg er født tidlig på 90-tallet og er en selvlært fotograf. Jeg har hatt et kamera så lenge jeg kan huske og hatt samarbeid med Kronprinsparets Fond, GatekunstAkademiet og jobbet med artister som:

– Emire & Lillebror. (artist)
– Quick. (dancegroup)
– Unique. (dancegroup)
– Dreamon. (artist)
– Cezinando & Kaveh. (norges nye rap-håp)
– Thea Oskarsen. (artist)
– Julian. (producer)
– Nastykutt. (producer)
– Jaa9 & Onklp. (artist)
– LidoLido. (artist)
– Envy. (artist)
– D!3. (artist)

Har også fotografert:
– Empowering Youth 2013,

Jeg har base rett utenfor Oslo grensa, men tar gjerne på meg oppdrag forskjellige steder. Skulle det evt ha blitt reiseveier osv, vil dette komme i tillegg til pakkeprisene.

 

Jeg elsker å prøve kreative ting i et raskt tempo. Jeg tilpasser meg en gitt situasjon og prøver å bringe skjønnheten ut som allerede er der. Dette er dagen din, la oss ha det gøy med det og lage minner.